Gevelreiniging Den haag

2318

Gevelreiniging Den haag

De buitenkant van uw huis is natuurlijk het eerste dat iedere bezoeker en voorbijganger ziet, wanneer ze voor uw woning staan. Een schone gevel maakt dus zeker een groot verschil waar het aankomt op de eerste indruk. Door klimop, vervuilde lucht en graffiti kan uw gevel er echter minder florissant uitzien dan u zou willen. Gelukkig kan gevelreiniging Den haag u helpen. Nadat uw gevel gereinigd is, ziet uw huis er weer jaren jonger uit! Bovendien kunt u bij ons gemakkelijk aanbiedingen vergelijken, zodat u nooit teveel betaalt voor uw gevelreiniging Den haag. Hoe de gevel gereinigd moet worden, hangt af van het vuil dat zich aan uw huis heeft gehecht.

Gevelreiniging Den haag

Gevel zandstralen Den haag

Gevel zandstralen Den haag is een van de duurste methodes voor gevelreiniging en de methode wordt daarom enkel gebruikt bij zeer vervuilde buitenmuren. Bij zandstralen wordt water, vermengd met een vaste stof, op uw gevel gespoten. De stof, die onder andere kan bestaan uit zand, bakpoeder of walnootschillen, is werkzaam als een ‘scrubmiddel’. Deze reinigt de gevel zeer grondig. Het water spoelt al het vuil vervolgens weg. Bij gevel zandstralen Den haag zult u moeten rekenen op een gemiddelde kostenprijs van €12,- per m². Het resultaat van deze gevelreiniging Den haag maakt het de kosten en moeite echter dubbel en dwars waard.

Gevel stoomcleanen Den haag

Gevel stoomcleanen Den haag is de beste methode voor matig vervuilde gevels. Ook is het ideaal voor degenen die graag periodiek hun gevelreiniging Den haag in hun agenda willen zetten. Stoomcleanen brengt namelijk weinig tot geen schade aan aan uw buitenmuur. Onder gevel stoomcleanen Den haag verstaan we het schoonspuiten van de gevel met een hogedrukspuit. Het water dat gebruikt wordt is warm, zodat aangekoekt vuil zacht wordt en al snel loslaat. Vervolgens wordt het met het water weggespoeld. Gemiddeld zult u slechts €6,- per m² kwijt zijn met deze gevelreiniging Den haag. Door stoomcleanen periodiek te doen, kunt u ernstige vervuiling voorkomen en vermijd u dat u vroegtijdig moet renoveren.

Graffiti verwijderen Den haag

Ontsierende graffiti op uw gevel is natuurlijk wel het laatste dat u wilt. Gelukkig is graffiti verwijderen Den haag de oplossing. Om uw gevel weer smetteloos te krijgen, wordt uw buitenmuur met een speciaal oplosmiddel gereinigd. Dit gaat met behulp van een hogedrukspuit. In sommige gevallen kan graffiti echter zo hardnekkig zijn dat er grover geschut bij moet worden geroepen voor een grondige gevelreiniging Den haag: chemische reinigingsmiddelen. De verkozen methode bij graffiti verwijderen Den haag is niet enkel afhankelijk van de graffiti, maar ook van het materiaal van uw gevel. De gevelreiniger zal aan de hand van de verschillende factoren afwegen of hij uw gevelreiniging Den haag moet worden gedaan met behulp van stoomcleanen of zandstralen.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)