Gevelreiniging Zetten

2349

Gevelreiniging Zetten

De buitenkant van uw huis is natuurlijk het eerste dat iedere bezoeker en voorbijganger ziet, wanneer ze voor uw woning staan. Een schone gevel maakt dus zeker een groot verschil waar het aankomt op de eerste indruk. Door klimop, vervuilde lucht en graffiti kan uw gevel er echter minder florissant uitzien dan u zou willen. Gelukkig kan gevelreiniging Zetten u helpen. Nadat uw gevel gereinigd is, ziet uw huis er weer jaren jonger uit! Bovendien kunt u bij ons gemakkelijk aanbiedingen vergelijken, zodat u nooit teveel betaalt voor uw gevelreiniging Zetten. Hoe de gevel gereinigd moet worden, hangt af van het vuil dat zich aan uw huis heeft gehecht.

Gevelreiniging Zetten

Gevel zandstralen Zetten

Gevel zandstralen Zetten is een van de duurste methodes voor gevelreiniging en de methode wordt daarom enkel gebruikt bij zeer vervuilde buitenmuren. Bij zandstralen wordt water, vermengd met een vaste stof, op uw gevel gespoten. De stof, die onder andere kan bestaan uit zand, bakpoeder of walnootschillen, is werkzaam als een ‘scrubmiddel’. Deze reinigt de gevel zeer grondig. Het water spoelt al het vuil vervolgens weg. Bij gevel zandstralen Zetten zult u moeten rekenen op een gemiddelde kostenprijs van €12,- per m². Het resultaat van deze gevelreiniging Zetten maakt het de kosten en moeite echter dubbel en dwars waard.

Gevel stoomcleanen Zetten

Gevel stoomcleanen Zetten is de beste methode voor matig vervuilde gevels. Ook is het ideaal voor degenen die graag periodiek hun gevelreiniging Zetten in hun agenda willen zetten. Stoomcleanen brengt namelijk weinig tot geen schade aan aan uw buitenmuur. Onder gevel stoomcleanen Zetten verstaan we het schoonspuiten van de gevel met een hogedrukspuit. Het water dat gebruikt wordt is warm, zodat aangekoekt vuil zacht wordt en al snel loslaat. Vervolgens wordt het met het water weggespoeld. Gemiddeld zult u slechts €6,- per m² kwijt zijn met deze gevelreiniging Zetten. Door stoomcleanen periodiek te doen, kunt u ernstige vervuiling voorkomen en vermijd u dat u vroegtijdig moet renoveren.

Graffiti verwijderen Zetten

Ontsierende graffiti op uw gevel is natuurlijk wel het laatste dat u wilt. Gelukkig is graffiti verwijderen Zetten de oplossing. Om uw gevel weer smetteloos te krijgen, wordt uw buitenmuur met een speciaal oplosmiddel gereinigd. Dit gaat met behulp van een hogedrukspuit. In sommige gevallen kan graffiti echter zo hardnekkig zijn dat er grover geschut bij moet worden geroepen voor een grondige gevelreiniging Zetten: chemische reinigingsmiddelen. De verkozen methode bij graffiti verwijderen Zetten is niet enkel afhankelijk van de graffiti, maar ook van het materiaal van uw gevel. De gevelreiniger zal aan de hand van de verschillende factoren afwegen of hij uw gevelreiniging Zetten moet worden gedaan met behulp van stoomcleanen of zandstralen.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)